Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

50 års fødselsdage, bryllupper og familiefester. Coronasituationen har ført til stribevis af udskudte eller aflyste fester. Nu har Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme, som har til huse i HORESTA, afgjort to sager, hvor forbrugerne har ønsket at udskyde en planlagt fest som følge af coronasituationen. I begge sager har ankenævnet afgjort, at forbrugerne ikke har krav på at få deres penge tilbage.

”Hvis du vil udskyde en planlagt fest, vil dine muligheder for at få dine penge eller et eventuelt depositum tilbage afhænge af flere forhold. Især om der er udmeldt coronarestriktioner for tidspunktet, hvor festen skulle være holdt, og hvad du i øvrigt har aftalt med virksomheden om afbestilling,” siger kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Susanne Aamann.

Læs hele pressemeddelelsen her.

V og K vil fjerne regel om at stoppe fester klokken 23

Står det til Venstre, skal det være slut med at tænde lyset i forsamlingshuse og med at sende deltagere til private fester hjem klokken 23. Det fremgår af et brev, som Venstre har sendt til de øvrige partier bag genåbningsaftalen. Her foreslår partiet at afskaffe kravet om at stoppe privatfester en time før midnat.

Jysk hotel hårdt plaget af festende unge

Høj musik til langt ud på natten, møgbeskidte værelser med rester af mad og alkohol, en lugt af røg samt overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Det er blot nogle af de ting, der den seneste måned har fyldt på Hotel Ikast, skriver TV2.

Log ind