Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Står det til Venstre, skal det være slut med at tænde lyset i forsamlingshuse og med at sende deltagere til private fester hjem klokken 23. Det fremgår af et brev, som Venstre har sendt til de øvrige partier bag genåbningsaftalen. Her foreslår partiet at afskaffe kravet om at stoppe privatfester en time før midnat, skriver EB.dk.

”Det giver ikke mening, at vi har strammere restriktioner i år, end vi havde sidste år, når vi dertil lægger, at vi står i en betydeligt bedre situation. Vi har et stabilt lavt antal af indlagte, og der er langt flere danskere, der er vaccineret,” siger politisk ordfører Sophie Løhde (V).

Da samfundet blev genåbnet gradvist efter første nedlukning sidste forår, blev der indført en regel om, at private fester holdt uden for folks private bolig skulle slutte ved midnat. 11. juni blev sluttidspunktet for festerne afskaffet. På samme måde foreslår Venstre, at serveringssteder, lejede festlokaler, private gildesale, stalde, lader, forsamlingshuse og lignende fra 29. april i år kan holde åbent efter klokken 23.

Læs hele historien her.

Log ind