Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotellet NH Collection Copenhagen på Christianshavn har fået en guldcertificering efter den internationale standard DGNB. Denne certificering kendetegnes ved, at modtageren arbejder med helhedsorienteret bæredygtighed, og hvor miljømæssige, sociale og økonomiske parametre vægtes lige.

Renoveringen af det tidligere ”Ørkenfort” handler ikke kun om ombygningen af en kontorejendom. Udover at tilbyde hoteloplevelser, har NH Collection Copenhagen og ATP Ejendomme bestemt, at bygningen på Christianshavn også skal favne en lang række miljømæssige, økonomiske og sociale elementer. Denne tilgang var en del af renoveringsprojektet lige fra begyndelsen.

“Vi skal i Danmark blive meget bedre til at passe på vores eksisterende bygningsmasse. Hver gang vi renoverer og transformerer fremfor at bygge nyt, spares der en stor mængde CO2 og ressourcer, ligesom vi bevarer en del af vores kulturarv. Med denne DGNB-guldcertificering viser ATP Ejendomme og NH Collection Copenhagen vejen for at have høje bæredygtighedsambitioner i renovering af hoteller,” udtaler Mette Qvist, direktør i Green Building Council Denmark, som står bag DGNB i Danmark.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind