Torsdag 18. august åbner Madland Festival sammen med Street Food om Søerne - du er inviteret med. Mød og lær fra frontløberne i den bæredygtige omstilling i det danske madlandskab.

Madland Festival 2022 samler et saftigt og madpolitisk program fyldt med spændende initiativer til samtale, oplevelser og fælles måltider. Til åbningen kan du glæde dig til at få en forsmag på festivalprogrammet og opleve en række af de mest toneangivende og modige madiværksættere, der udfordrer madsystemet, som det er i dag.

Street Food om Søerne sker 18. august - 21. august. Se boderne her. Madland Festival sker 18. august - 9. oktober. Se programmet her.

Madland Festival 2022 i København og omegn

Torsdag 18. august kl. 15 åbner Madland Festival 2022 i fællesskab med Street Food om Søerne i København, hvor du også kan opleve et tankevækkende og lærerigt gentænksmarked med bud på fremtidens mad- og måltidskultur.

Ny guide viser vej til de bedste lokale råvarer

Madlands lokalguide 2022 er tilgængelig for alle, der sætter pris på de bedste og friskeste råvarer fra deres lokalområde. Guiden giver inspiration i ni forskellige kategorier som fx markeder, butikker, fisk, grøntsager og specialvarer. Brugerne kan surfe mellem 150 tips og steder, og man finder både kendte og helt nye aktører i lokalguiden.

Log ind