Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torsdag 18. august åbner Madland Festival sammen med Street Food om Søerne - du er inviteret med. Mød og lær fra frontløberne i den bæredygtige omstilling i det danske madlandskab.

Madland Festival 2022 samler et saftigt og madpolitisk program fyldt med spændende initiativer til samtale, oplevelser og fælles måltider. Til åbningen kan du glæde dig til at få en forsmag på festivalprogrammet og opleve en række af de mest toneangivende og modige madiværksættere, der udfordrer madsystemet, som det er i dag.

Street Food om Søerne sker 18. august - 21. august. Se boderne her. Madland Festival sker 18. august - 9. oktober. Se programmet her.

EM i street food leder efter partnere i København

Næste år kan hovedstaden komme til at lægge brosten til europamesterskabet i street food. En britisk gastrojournalist arbejder for at få konkurrencen til Danmark, og leder efter lokale samarbejdspartnere til det store event.

Hillerød Madmarked lukker

Hillerød Madmarked lukker midlertidigt. Det oplyser madmarkedets bestyrelsesformand Thomas Elong i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

Madland Festival 2022 i København og omegn

Torsdag 18. august kl. 15 åbner Madland Festival 2022 i fællesskab med Street Food om Søerne i København, hvor du også kan opleve et tankevækkende og lærerigt gentænksmarked med bud på fremtidens mad- og måltidskultur.

Log ind