Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Dorte Andersen og Aja Larsen er begge glade for at have startet op med forpagtningen af to kendte værtshuse i Kerteminde. I øjeblikket er der dog et større bump på vejen, som for alvor kaster grus i maskineriet, når der skal håndteres betalinger og lønoverførelser til ansatte, skriver Fyens.dk.

”Jeg er træt af at blive afvist i banken med en erhvervskonto. Den skal jeg have for at være selvstændig. Jeg bliver frustreret, når man ikke kan få den. Jeg søger og søger, og de afviser gang på gang. Jeg tænker bare, at det ikke kan være rigtigt. Vi bliver stoppet hele tiden,” opridser Aja Larsen.

Udfordringen er, at Varmestuen har en enkelt spillemaskine stående, fortæller indehaverne.

Læs hele historien her.

Finans Danmark vil bevare bankernes ret til at afvise: “Det går jo ikke, hvis én bank har hele landets pizzeriaer som kunder”

Erhvervskunderne er nogle af dem, som bankerne gerne vil have fat i. For der kan være mange penge at tjene på at servicere virksomheder. Men små og nystartede oplever tilsyneladende at blive afvist i landets pengeinstitutter, og de skal hjælpes. Derfor skal bankerne tvinges til at tilbyde virksomheder en konto, mener erhvervsminister Simon Kollerup (S) og SF, skriver Børsen.

Log ind