Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bocuse d’Or, som også betegnes som det uofficielle VM for kokke, løb af stablen i går i Lyon. Det var den danske kok Ronni Vexø Mortensen, som var Danmarks repræsentant, og som også er favorit til en plads på podiet. Favoritværdigheden skyldes ikke mindst, at Ronni vandt sølv sidste år ved Bocuse d’Or Europe, der fungerer som semifinale til Lyon-finalen. Det skriver Berlingske.
Ved forberedelserne i træningslejren på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, som har strakt sig over hele ti måneder, fordi finalen er blevet udskudt flere gange på grund af corona, har Ronni og hans team lavet menuen op mod 100 gange.
Vinderen findes mandag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025