Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter den aarhusianske festival NorthSide i sidste uge meldte ud, at man vil droppe kød og animalske produkter på festivalen, er det blevet et omdiskuteret emne. Derfor har FødevareWatch lavet en rundspørge blandt de ti største festivaler, som gør det klart, at der fortsat vil være burgere og flæskestegssandwichs at finde på de danske festivaler.
Flere af festivalerne gør det dog klart, at de trods kød i madboderne har bæredygtige ambitioner. Fra TinderBox’s marketingsansvarlige, Pernille Høll, lyder det:
"Plantebaseret mad er ikke tænkt ind i den kommende festival, men vi arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige. Tinderbox har et stort fokus på bæredygtighed. Blandt andet benyttes der genanvendelige ølkrus, og mest muligt affald kan genanvendes, og fra næste år øges mængden af grøn bystrøm,"
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025