Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter den aarhusianske festival NorthSide i sidste uge meldte ud, at man vil droppe kød og animalske produkter på festivalen, er det blevet et omdiskuteret emne. Derfor har FødevareWatch lavet en rundspørge blandt de ti største festivaler, som gør det klart, at der fortsat vil være burgere og flæskestegssandwichs at finde på de danske festivaler.

Flere af festivalerne gør det dog klart, at de trods kød i madboderne har bæredygtige ambitioner. Fra TinderBox’s marketingsansvarlige, Pernille Høll, lyder det:

"Plantebaseret mad er ikke tænkt ind i den kommende festival, men vi arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige. Tinderbox har et stort fokus på bæredygtighed. Blandt andet benyttes der genanvendelige ølkrus, og mest muligt affald kan genanvendes, og fra næste år øges mængden af grøn bystrøm,"

Læs hele historien her.

Se også

Madfestival får ny direktør

1. januar 2023 sætter Katja Seerup Clausen sig i direktørstolen hos Copenhagen Cooking-festivalen. Hun kommer fra en karriere i og omkring restaurationsbranchen, hvor hun blandt andet har været vicedirektør på Restaurant Alchemist, skriver FødevareWatch.dk.

Nordens største restaurantfestival løber af stablen

150 restauranter fra nær og fjern vil servere retter fra det nordiske køkken, når restaurantfestivalen Dining Week i ti dage slår dørene op for mere end 60.000 gæster i efterårsferien. Det skriver Dining Week i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Log ind