Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Julen står for døren. Det gør julefrokosterne også - og der er i den forbindelse meget at indhente for landets restaurant- og kulturliv, som sidste år måtte lukke ned og mistede store dele af julefrokostsæsonen. Nu er der igen snak om mulige restriktioner, heriblandt at indføre coronapasset på restauranter. Det skriver TV2.
”Efter tæv i halvandet år ville det være katastrofalt overhovedet at begynde at tænke på restriktioner,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.
”Og der må efterhånden gerne være lidt refleksion over, om det skal være én branche, der bærer byrden og regningen for det her,” tilføjer han.
Han mener, at den politiske diskussion om restriktioner allerede kan medføre adfærdsændringer, som også kan være dyre for HORESTAs medlemmer.
”Hvis man begynder på coronapas eller andre restriktioner, bliver gæsterne nervøse og siger, ”så må vi hellere lade være”, og så vil vi opleve aflysninger”, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025