Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I podcasten Lederskabet fortæller Anders Barsøe, der adm. direktør i Letz Sushi og bestyrelsesmedlem i HORESTA, hvordan det er svært at få medarbejderne, som er der i forholdsvis kort tid, til at kommunikere kædens formål – at redde verdenshavene. Det skriver Lederstoft.dk.
”Helt kynisk kan man sige, at det drejer sig om at få vores gæster til at forstå, hvor meget bedre den sushi, de spiser hos os, faktisk er for verden. Men hvis der for eksempel er travlhed fredag aften, rykker kommunikationen om bæredygtighedsagendaen ned af ranglisten hos vores ansatte,” siger Anders Barsøe.
I podcasten får Anders Barsøe råd fra Michael Uhrenholt, der blandt andet foreslår, at Letz Sushi beregner den enkelte medarbejdes indsats for at redde verdenshavene, så de ansatte helt konkret kan se, at de gør en forskel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025