Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er naturligvis ikke sød musik i ørerne hos Jan Vinther Laursen, som er medejer og administrerende direktør i restaurantkæde Bone's og formand for HORESTA, at bl.a. restauranter nu skal kræve, at gæsterne fremviser coronapas. Hvis alternativet er en nedlukning, tager branchen dog gerne en til for holdet. Det skriver Herning Folkeblad.
Han ser dog gerne, at der kommer økonomisk hjælp og tillader sig at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor det altid er restaurantbranchen, der skal holde for, da undersøgelser ikke viser, at det er her smitten spredes.
”Det havde da været fedt, hvis fællesskabet så havde hjulpet os med vores ekstraregning på det her. At man havde kompenseret os for vores underskud for at tage de ekstraregninger, som vi tager. Men sådan fungerer det desværre ikke. Vi får lov til at stå med en større regning end de fleste. Men igen; alternativet - en tvangsnedlukning - vil være en katastrofe. En blødning oven på en blødning,” siger Jan Vinther Laursen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025