Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvis coronapasset kan afværge en tredje nedlukning, er det et acceptabelt værktøj for at bremse smitten med coronavirus. Sådan lyder det fra Anders Nikolaisen, der er direktør for Jensens Bøfhus, efter regeringen har varslet, at coronapasset bliver genindført på blandt andet restauranter og i nattelivet. Han påpeger, at det vigtigste for dem er, at de kan holde åbent og deres medarbejdere er beskæftiget. Det skriver Berlingske.
Fra HORESTA lyder det:
”Det er ikke et forslag, der kommer fra os, men vi skal for alt i verden undgå nedlukninger. Det har vi ganske enkelt ikke råd til,” siger Kristian Nørgaard, der er politisk direktør i HORESTA.
Og han tilføjer:
”Når det er sagt, så er vi trætte af at blive brugt som branche til at skulle tilskynde folk til at blive testet og vaccineret. Vi håber derfor, at man politisk tænker lidt bredere - herunder ser på, hvor smitten er stor og sætter ind der. Altså i visse landsdele og hos børn og unge.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025