Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

28-årige Kristian Berg Madsen, der er nyuddannet kok og til daglig arbejder på Hotel Frederiksminde, modtog i søndags Oluf Brønnums Fonds Talentpris. Det fremgår af en pressemeddelelse.

”Fonden håber på at øge opmærksomheden omkring kokkefaget og få flere til at søge denne vej ift. uddannelse. Den gode madoplevelse kræver dygtige kokke - og de er en mangelvare pt. Den udvikling skal vendes, så Danmark kan fastholde sin position som gastronomisk magtcenter, og vi som gæster også fremover har noget at se frem til, hvad enten vi besøger en restaurant, et hotel eller en kantine. Og den opgave vil vi gerne give vores beskedne bidrag til,” siger Anders Brønnum-Schou, der er administrerende direktør hos Oluf Brønnum & Co. A/S.

Med prisen følger også et rejsegavekort på 50.000 kroner, som den unge kok allerede har en idé om, hvad skal bruges til. Han vil bl.a. gerne til Japan.

”Jeg vil gerne til Japan for at dykke ned i deres måde at fermentere på og deres miso og umami. De er meget dygtige, ikke mindst hvad angår vegetarretter, som interesserer mig meget,” fortæller Kristian Berg Madsen.

Log ind