Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I løbet af 2020 har forskere på Aarhus Universitet (MAPP Centret og Institut for Fødevarer) udarbejdet fem spændende forskningsprojekter om forbrugeradfærd, sundhed og fødevarer for Fødevarestyrelsen.

På et webinar, som finder sted den 4. marts kl. 13-15.40, kan I få indsigt i de vigtigste konklusioner.

Her vil blive præsenteret resultaterne om bl.a. anprisninger, Nøglehullet, mindre kød, forbrug af convenience food, snacks og sodavand samt tilvænning til mindre sød smag.

Tilmeld jer her.

Fødevarepriser stiger igen

Priserne på fødevarer fortsætter opad, og intet tyder på snarlige prisfald. Forbrugerne må indstille sig på fortsat dyrere dagligvarer.

Webinar om de nye regler for unge i fritidsjob

Nye regler for unges arbejdsopgaver trådte i kraft 1. januar 2025. Det betyder, at 13-15-årige med skolepligt nu må udføre flere opgaver og arbejde med flere maskiner. HORESTA inviterer til webinar den 3. april, hvor vi gennemgår de nye regler.

Log ind