Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det Store Plastik-Knæk skal gøre det let for danske borgere og organisationer at bruge plastik på den mest bæredygtige måde. Bag initiativet står Tuborg og WWF. Det store fokus på plastik de senere år har skabt muligheder for at handle og skabe bæredygtige løsninger, men det har også affødt et væld af anbefalinger og råd om materialer, genbrug, genanvendelighed, sortering og hensigtsmæssig brug, der kan gøre det udfordrende rent faktisk at gøre noget ved problemet og ændre adfærd.

For at nå ud til så mange som muligt har WWF undersøgt plastikvanerne på seks forskellige områder, hvor næsten alle danskere har en stor del af deres dagligdag. På baggrund af undersøgelserne har Tuborg og WWF udviklet seks guides - én for hvert område. For spisesteder er Flammen og HORESTA case.

Læs guiden for spisesteder her.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind