Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For TorvehallerneKBH har nedlukningerne i 2020 og 2021 været fyldt med både op- og nedture. Det skyldes primært, at forretningen består af både en detaildel og en spisestadsdel, hvor restriktionerne i store dele af perioden har umuliggjort sidstnævnte. Det skriver Fødevarewatch.
"Vi har generelt haft en tilbagegang på både kunder og omsætning. Selvom vi består af en kombination af detail og spisestader, har det øgede detailsalg ikke været nok til at opveje for den lavere omsætning hos spisestaderne, der har været ekstra hårdt ramt af coronarestriktionerne," siger Lotte Eiskjær Andersen, der er torvehalschef for TorvehallerneKBH.
TorvehallerneKBH omsatte i 2019 for 300 mio. kr. Selvom omsætningen ikke kommer til at nå samme niveau for 2020, var det ifølge Lotte Eiskjær Andersen alligevel et tilfredsstillende år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025