Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavnske virksomheder får i fremtiden endnu en frokostleverandør at forholde sig til, når virksomheden Noon i den kommende tid får udbredt kendskabet til sig selv. I front for det nyetablerede selskab finder man Carl Johan Paulsen og Ida Marie Banke, der begge har en lang fortid som del af Meyers Køkken i Løgismose Meyers-koncernen, skriver FødevareWatch.dk.

De to har stiftet moderselskabet Table, hvor de i fremtiden vil samle forskellige aktiviteter inden for fødevarer. Udover etableringen af frokostvirksomheden søsætter de selskabet gennem en forpagtning af Banegaarden, som Aarstiderne-stifterne Søren Ejlersen og Thomas Hartung har brugt de seneste par år på at renovere, så man nu er klar til konferencer, koncerter, og arrangementer i de i alt ni bevaringsværdige lader.

Med afsæt i et større produktionskøkken på stedet, skal Noon, når verden igen åbner, stå klar til at producere bæredygtige og økologiske frokostmåltider til storkøbenhavnske virksomheder med et tvist.

Læs hele historien her.

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Log ind