Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Københavnske virksomheder får i fremtiden endnu en frokostleverandør at forholde sig til, når virksomheden Noon i den kommende tid får udbredt kendskabet til sig selv. I front for det nyetablerede selskab finder man Carl Johan Paulsen og Ida Marie Banke, der begge har en lang fortid som del af Meyers Køkken i Løgismose Meyers-koncernen, skriver FødevareWatch.dk.
De to har stiftet moderselskabet Table, hvor de i fremtiden vil samle forskellige aktiviteter inden for fødevarer. Udover etableringen af frokostvirksomheden søsætter de selskabet gennem en forpagtning af Banegaarden, som Aarstiderne-stifterne Søren Ejlersen og Thomas Hartung har brugt de seneste par år på at renovere, så man nu er klar til konferencer, koncerter, og arrangementer i de i alt ni bevaringsværdige lader.
Med afsæt i et større produktionskøkken på stedet, skal Noon, når verden igen åbner, stå klar til at producere bæredygtige og økologiske frokostmåltider til storkøbenhavnske virksomheder med et tvist.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024