Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som om de ikke havde nok at kæmpe med i forvejen. Nu er en ny modspiller dukket op på det lille, tilbageværende marked, som Jelling Kro ellers har værnet om og dyrket, siden coronanedlukningen for et år siden gav deres indtjeningsmuligheder en solid mavepumper, skriver EB.
”Vores salg af takeaway kørte fint under den første nedlukning sidste forår, men det kan vi ikke sige om den igangværende. Vi har senest oplevet kun at få i alt ti bestillinger på fire dage,” fortæller Dorthe Madsen, der sammen med sin mand, Bjarne, har ejet den 200 år gamle Jelling Kro i ti år.
Årsagen til nedgangen bor ifølge Dorthe Madsen ikke langt væk fra den coronalukkede kro og hedder SuperBrugsen. Her har uddeler Henrik Werge - ifølge kroejerne - skruet op for det salg af takeaway, som ellers har givet kroen kunstigt åndedræt i perioder det seneste års tid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025