Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danskerne har i stor stil købt dagligvarer til levering i hjemmet det seneste år, men nu kan firmafrokosten også blive leveret. Frokostfirmaet således en frokostordning med levering direkte hjem til medarbejderne. Selskabets model er et samarbejde med kendte og anerkendte lokale restauranter og kantiner, der har overkapacitet på grund af pandemien - og man bestiller sin mad online og får leveret den om søndagen, skriver FødevareWatch.dk.

"Vi har snakket med folk, som begyndte at spise alt fra fryse til frokostpizzaer, rugbrød med leverpostej og agurk eller mælk og havregryn til frokost alt for ofte, fordi det er nemme løsninger. Med tiden så springer de ganske enkelt frokosten over oftere og oftere," udtaler direktør Simon Bowall i en pressemeddelelse.

Selskabet fokuserer på, at ordningen prismæssigt kan matche normale firmaordninger, og at det dermed er nemt og attraktivt for arbejdsgivere at tilbyde medarbejdern frokost derhjemme.

Læs hele historien her.

Covid-19 skal ikke længere anmeldes som arbejdsskade

Sundhedsstyrelsen har ændret kategoriseringen af covid-19. Covid-19 bliver nu betragtet som en smitsom sygdom på linje med f.eks. influenza og ikke en alment farlig sygdom som tidligere. Dermed skal sygdommen ikke længere anmeldes som en arbejdsskade.

Log ind