Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På søndag udløber de nuværende restriktioner i kampen mod coronasmitten. Derfor forbereder virksomheder, brancheforeninger og erhvervsorganisationer sig på, hvad der kan ligge forude, skriver Jyllands-Posten. Hos HORESTA forudser adm. direktør Katia K. Østergaard, at hendes branche sikkert ikke er med i den første fase af denne coronagenåbning
”Det ærgrer os, da der jo faktisk tidligere på måneden kom en rapport fra Statens Serum Institut om, at der ikke er tegn på, at restaurantbesøg i sig selv indebærer større risiko for smitte end dagligvareindkøb eller offentlig transport. Vi vil gerne åbne hurtigst muligt. Hvis der skal strammes yderligere i restriktionerne for det, må vi hellere holde lukket, mens der fra statens side så skal holdes fast i kompensationsordningerne,” siger HORESTA-direktøren.
Hun tilføjer blandt andet, at de møder, som virksomhederne i dag afholder internt, lige så vel kan afholdes på et hotel eller konferencecenter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025