Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nachbar med direktør Henrik Fabricius Fallentin ogdrift- og projektchefTine M. Grønfeldt fik overrakt diplomer for først Det Økologiske Spisemærke og herefter Green Restaurant den 7. december ved møde mellem Fødevarestyrelsen og HORESTA. Begge diplomer er i sølv, der viser, at virksomheden har mere end 60 pct. økologiske og opfylder mere end 70 pct. af pointkriterierne for Green Restaurant. Det skriver GreenRestaurant.dk.
Som en del af et helt nyt boligområde i Sydhavnen har Nachbar den fordel at de allerede fra start kan sætte høje og realistiske mål, da stedet har til huse i en moderne energi effektivt byggeri. Nachbar har siden starten af juli 2021 arbejdet meget med økologi og som nævnt fået Det Økologiske Spisemærke i sølv.
Nachbar er en del af Geppetto Group, som udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024