Nachbar med direktør Henrik Fabricius Fallentin ogdrift- og projektchefTine M. Grønfeldt fik overrakt diplomer for først Det Økologiske Spisemærke og herefter Green Restaurant den 7. december ved møde mellem Fødevarestyrelsen og HORESTA. Begge diplomer er i sølv, der viser, at virksomheden har mere end 60 pct. økologiske og opfylder mere end 70 pct. af pointkriterierne for Green Restaurant. Det skriver GreenRestaurant.dk.

Som en del af et helt nyt boligområde i Sydhavnen har Nachbar den fordel at de allerede fra start kan sætte høje og realistiske mål, da stedet har til huse i en moderne energi effektivt byggeri. Nachbar har siden starten af juli 2021 arbejdet meget med økologi og som nævnt fået Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Nachbar er en del af Geppetto Group, som udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.

Læs hele historien her.

Horisont Hotel og Konference får tildelt Green Key

Horisont Hotel og Konference, der ligger nord for Aarhus, hører under Landbrug & Fødevare og har 65 værelser og gode konferencefaciliteter med udsigt til naturen. Nu er konferencecenteret blevet certificeret med Green Key, skriver turismens miljømærke på sin hjemmeside.

Log ind