Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I september skulle der have stået to nye restauranter i henholdsvis Slagelse og Hillerød med et Restaurant Flammen-logo over indgangen. Gæsterne må dog væbne sig i tålmodighed, for situationen er, at kæden har så svært ved at finde arbejdskraft, at selvom komfurer og bordre er klar, kan restauranten endnu ikke slå dørene op, skriver FødevareWatch.dk.

"Alt er svært lige nu. Det er svært at finde medarbejdere til gulvet, køkkenet og i organisationen, så vi må udskyde vores åbninger," siger adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.

Ifølge Piet Klein har organisationen en strategi om at åbne 12 nye restauranter over de næste par år. Han er dog ikke sikker på, at der kommer til at blive åbnet flere lokationer i år, når man tager situationen i betragtning. Til gengæld rykker det ikke ved den langsigtede plan, siger han:

Læs hele historien her.

HORESTA: Alt for mange unge ryger på livslang førtidspension

Antallet af unge under 40 år på førtidspension er steget med hele 47 procent på syv år. HORESTA advarer mod udviklingen og opfordrer til, at myndighederne langt mere konsekvent afsøger job- og uddannelsesmuligheder, inden unge sendes ud i livslang passiv forsørgelse.

Log ind