Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der vil sandsynligvis være glade ansigter, når erhvervet nu åbner, men det kan meget hurtigt ende med sure smileys. Fødevarestyrelsen fortæller til Ekstra Bladet, at man vil besøge de genåbnede restauranter og virksomheder de kommende dage og uger.

”Det er ikke sådan, at vi skruer ekstra op for kontrollen, men vi bruger vores ressourcer på de her virksomheder, som åbner,” siger Henrik Hviid, der er sektionsleder i FødevareSjælland/Fyn.

Han fortæller, at de ikke har siddet helt stille, mens der har været lukket ned. Fødevarestyrelsen har stadig lavet kontroller ved de restauranter, der har haft takeaway, men når der igen bliver åbnet for mange restauranter, så vil de også besøge flere.

Læs hele historien her.

Læs en guide til genåbning her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind