Den 22. oktober åbner Hotel Nørre Vosborg en eksklusiv gourmetrestaurant med kun syv borde. Hofnummeret, 17-rettersmenuen ”N.V. Prestige” bliver en herremand værdig, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Hotelforpagterne siden 2005, hotelvirksomheden Familien Bühlmann, har trods de øjeblikkelige Corona-udfordrede tider fundet den generelle markedstendens rigtig til at satse langsigtet og nu tilføje den gastronomiske opgradering:

”Ikke mange steder i landet findes jo lige så autentiske og velholdte historiske rammer for sådan et gastro-projekt. Den stadig voksende gastroturisme fra ind- og udland, vurderer vi, vil give N. V. Tasting ekstra stor mening i den samlede hotelforretning på Nørre Vosborg,” lyder det fra forpagteren, direktørparret og indehavere af hotelvirkomheden Familien Bühlmann i Aalborg, Anemette og Danni Bühlmann.

Med kvalitativt ansvar for N. V. Tasting står på den gastronomiske side Mads Cortsen, der allerede har arbejdet i detaljen i månedsvis med forberedelserne. Den nye restaurantchef hedder Mikkel Sørensen, der er uddannet på Molskroen og hentet fra den Michelin-anbefalede restaurant Moment. Køkkenchef Malte Dreyer Nielsen har også erfaring fra flere Michelin-restauranter bl.a. Domestic.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne