Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 22. oktober åbner Hotel Nørre Vosborg en eksklusiv gourmetrestaurant med kun syv borde. Hofnummeret, 17-rettersmenuen ”N.V. Prestige” bliver en herremand værdig, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Hotelforpagterne siden 2005, hotelvirksomheden Familien Bühlmann, har trods de øjeblikkelige Corona-udfordrede tider fundet den generelle markedstendens rigtig til at satse langsigtet og nu tilføje den gastronomiske opgradering:
”Ikke mange steder i landet findes jo lige så autentiske og velholdte historiske rammer for sådan et gastro-projekt. Den stadig voksende gastroturisme fra ind- og udland, vurderer vi, vil give N. V. Tasting ekstra stor mening i den samlede hotelforretning på Nørre Vosborg,” lyder det fra forpagteren, direktørparret og indehavere af hotelvirkomheden Familien Bühlmann i Aalborg, Anemette og Danni Bühlmann.
Med kvalitativt ansvar for N. V. Tasting står på den gastronomiske side Mads Cortsen, der allerede har arbejdet i detaljen i månedsvis med forberedelserne. Den nye restaurantchef hedder Mikkel Sørensen, der er uddannet på Molskroen og hentet fra den Michelin-anbefalede restaurant Moment. Køkkenchef Malte Dreyer Nielsen har også erfaring fra flere Michelin-restauranter bl.a. Domestic.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025