Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 22. oktober åbner Hotel Nørre Vosborg en eksklusiv gourmetrestaurant med kun syv borde. Hofnummeret, 17-rettersmenuen ”N.V. Prestige” bliver en herremand værdig, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Hotelforpagterne siden 2005, hotelvirksomheden Familien Bühlmann, har trods de øjeblikkelige Corona-udfordrede tider fundet den generelle markedstendens rigtig til at satse langsigtet og nu tilføje den gastronomiske opgradering:
”Ikke mange steder i landet findes jo lige så autentiske og velholdte historiske rammer for sådan et gastro-projekt. Den stadig voksende gastroturisme fra ind- og udland, vurderer vi, vil give N. V. Tasting ekstra stor mening i den samlede hotelforretning på Nørre Vosborg,” lyder det fra forpagteren, direktørparret og indehavere af hotelvirkomheden Familien Bühlmann i Aalborg, Anemette og Danni Bühlmann.
Med kvalitativt ansvar for N. V. Tasting står på den gastronomiske side Mads Cortsen, der allerede har arbejdet i detaljen i månedsvis med forberedelserne. Den nye restaurantchef hedder Mikkel Sørensen, der er uddannet på Molskroen og hentet fra den Michelin-anbefalede restaurant Moment. Køkkenchef Malte Dreyer Nielsen har også erfaring fra flere Michelin-restauranter bl.a. Domestic.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025