Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med medaljeuddelingen hædrer Håndværkerforeningen i København årets allerdygtigste nyuddannede håndværkere, siger adm. direktør i Håndværkerforeningen, Christoffer Susé.

Coronasituationen betød, at medaljemodtagerne er inviteret til at modtage deres medalje ved en reduceret ceremoni i Moltkes Palæ, hvor fem medaljemodtagere ad gangen kommer ind og får overrakt medalje af Håndværkerforeningens formand, Per Vangekjær.

Ud over Håndværkerforeningens medaljer bliver der uddelt legater fra virksomheder, laug og fonde for i alt 1,1 millioner kroner.

”Håndværkere har til alle tider rejst ud i verden for at arbejde og blive inspireret. De har delt ud af deres kunnen og taget ny viden og nye metoder med hjem. Ja, man kan nærmest sige, at det gode håndværk er ’open source’. Derfor er det en fantastisk stor fornøjelse, at vi med dette legat kan give modtagerne en oplevelse for livet og samtidig være med til at indfri deres ambitioner om at uddanne sig videre i udlandet. Både til glæde for sig selv, men også for deres fag,” siger Christoffer Susé, adm. direktør i Håndværkerforeningen København.

Læs mere på www.hfk.dk/medaljeuddeling.

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind