Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Langt de fleste sektorer er berørt af coronakrisen, og de økonomiske konsekvenser og vækstnedgangen påvirker også praktikområdet. Både for elever der er i praktik nu og for dem, der skal indgå aftaler og starte til sommer, kan krisen få store konsekvenser, skriver Altinget.

Antallet af indgåede uddannelsesaftaler i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er faldet med mere end 90 procent under covid-19-pandemien sammenlignet med samme periode sidste år. Især elever på gastronomuddannelsen og de mindre tjener- og receptionistuddannelser, er påvirket af coronakrisen, der indtil mandag den 18. maj har betydet lukkede restauranter og caféer.

Horesta og 3F foreslår, at der i en overgangsperiode etableres "nødskolepraktik" for receptionist- og tjeneruddannelsen for ikke at miste en generation af talenter til erhvervet.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

Log ind