Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var med helt nye retningslinjer, at cafeer, restauranter og værtshuse åbnede mandag i sidste uge. Der er blandt andet kommet afstandskrav, rengøringskrav, krav til skiltning og krav til åbningtider. Og de krav har restaurationsbranchen været gode til at overholde, siger Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.
"Min fornemmelse er, at der har været rigtig godt gang i den nogle steder, og andre steder har der ikke været det. Hvis du ligger et sted, hvor du er vant til turister, er det udfordrende," siger Jakob Beck Wätjen, der er formand for HORESTA i Midtjylland, til TV2 Østjylland.
Han oplever ligesom politiet, at det har været nemt for branchens at forstå de nye regler, og HORESTA har også selv lavet et online kursus for deres medlemmer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025