Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var med helt nye retningslinjer, at cafeer, restauranter og værtshuse åbnede mandag i sidste uge. Der er blandt andet kommet afstandskrav, rengøringskrav, krav til skiltning og krav til åbningtider. Og de krav har restaurationsbranchen været gode til at overholde, siger Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.
"Min fornemmelse er, at der har været rigtig godt gang i den nogle steder, og andre steder har der ikke været det. Hvis du ligger et sted, hvor du er vant til turister, er det udfordrende," siger Jakob Beck Wätjen, der er formand for HORESTA i Midtjylland, til TV2 Østjylland.
Han oplever ligesom politiet, at det har været nemt for branchens at forstå de nye regler, og HORESTA har også selv lavet et online kursus for deres medlemmer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025