Scenen er Krenkerup Gods. På den ene side af bordet sidder producenter med små og store marker de udbyder til virksomheder. På den anden side har Landbrug & Fødevarer, FOOD og MULD – Business Lolland-Falster reserveret plads til storkøkkener og andre aktører fra foodservice mfl., som er interesserede i at få fingrene i/aftage frugt og grønt fra lokale producenter.

Måske er der en håndfuld heldige matches.

Dato | Tirsdag d. 8. September 2020

Sted | Krenkerup Gods, Krenkerupvej 33, 4990 Sakskøbing

Pelle Andersen, direktør FOOD, Lærke Kirstine Lund, Chefkonsulent Landbrug & Fødevarer og Kim Rahbek Hansen, Founder Sticks’n’ Sushi serverer formiddagskaffe og kridter banen op.

Emnerne for dagen vil blandt andet være, hvordan samarbejde mellem producent og aftager kan fungere og gøre en forskel. I løbet af dagen kan I møde en række aktører fra jord til bord med stærke holdninger til råvarer og til en værdikæde, der giver mening for alle. Hør om deres erfaring og bliv inspireret til, hvad der kan være den rigtige løsning for jer.

Christoffer Brink fra Pomle Nakke på Falster vil trylle med de lokale afgrøder og komponere en frokost til alle deltagere.

Tilmeldingsfrist 1. september - til Nanna Holst Petersen fra Landbrug & Fødevarer på nhpe@lf.dk, hvor det også er muligt at få uddybende information.

Pladserne tildeles efter ’først til mølle’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne