Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2017 fik Shinra Begum, medejer af restauranten Karri Twist i London, opkald fra folk, som spurgte hende, hvorfor hun serverede menneskekød. Hun fik endda forespørgsler på ”human sandwiches”. Hun fandt hurtigt frem til kilden til de mærkelige henvendelser; en artikel på hjemmesiden channel23news.com, hvor brugere kan indsende ”pranks”, som derefter deles på Facebook. I artiklen hævdedes det, at der i restaurantens fryser var blevet fundet ni menneskekroppe, som var klar til at blive parteret og serveret, skriver Finans.dk.
Fake news og misinformation startede med at være et problem for politikere, men er i dag et potentielt dødbringende våben for både små og store virksomheder. Ifølge den seneste årsrapport fra analysevirksomheden Kroll har 27 procent af de undersøgte virksomheder (fra 13 forskellige lande) oplevet, at falske rygter om virksomheden har floreret på de sociale medier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025