Siden 2017, hvor Zanne Burø tiltrådte som adm. direktør i Compass Group Danmark, har en af de vigtige opgaver været at rydde ud blandt de for koncernen urentable kontrakter, skriver FødevareWatch.dk.

Det gjaldt også i regnskabsperioden for 2018/19, hvor omsætningen som følge af heraf skrumpede, og samlet endte på 1,002 mia. kr. mod 1,036 mia. kr. året før. Årsresultatet løftede sig dog samtidig sidste år til 32,7 mio. kr., hvilket er 2,1 mio. kr. højere end året før, fremgår det af nyt regnskab.

Omsætningsfaldet var stik mod Zanne Burøs forventninger til året, hvor hun oprindeligt havde forudset en vækst på 5 og 7 pct.

"Nogle af de kunder, som vi troede, at vi kunne komme ud af aftalerne med tidligere, kom vi ikke hurtigt nok ud af. Det har haft en negativ indvirkning på resultaterne sidste år. Men vi kan se, at det vender nu," siger hun.

Læs hele historien her.

Overskud i selskabet bag Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels var også i 2019 en god forretning for ægteparret Sandra og Marc Weinert, der åbnede deres første hotel for over 20 år siden. Det skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne