Med restaurantkæden Gorm' har den kække pizzapusher Gorm Wisweh har gjort pizza til sin levevej, men han har meget andet end pizza på hjernen. Berlingskes AOK har talt med ham om hans bedste og værste gastronomiske oplevelser.

Her uddyber han blandt andet sit forhold til veganere.

”Jeg bliver det aldrig selv, men jeg kunne godt stoppe med at spise kød, og jeg har skåret ned og er blevet bevidst om, hvad og hvornår jeg spiser kød. Jeg har ikke længere lyst til store bøffer. Det er sket en kulturændring, og der er et socialt pres. Det er ikke så velanset mere, men jeg har heller ikke behovet længere. Jeg forstår godt veganernes projekt og det at se, hvad grøntsager og alt muligt andet mad kan, men jeg synes, at det er dumt med pseudoæg, det giver ingen mening. Kald en spade for en spade.”

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Fastfood-kæde dropper plasktiksugerør

”Det tynde sugerør til sodavand er lavet af hvedestrå, mens det lidt tykkere sugerør til milkshakes er lavet af siv. Sugerørene er naturligt fremstillet og 100 procent nedbrydelige, og de kommer derfor ikke til at lægge naturen til last, efter de er brugt,” siger administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch, i en pressemeddelelse, fortæller B.T.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne