Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.
En af de vigtigste nyskabelser, som de nye folk bag den gamle restaurant satser på, er udeservering. De sidste tilladelser fra kommunen er endnu ikke ankommet, men planen er, at der skal være plads til 100 gæster udenfor på en delvist overdækket terrasse/ gårdhave.
Jon Tølbøll er del af den nye ejerkreds. Hans oldeforældre købte restauranten i 1929, og den har været i familien eje lige siden. Dog har den siden midten af 80'erne været bortforpagtet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025