Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange af os længes efter en form for detox i januar efter en julemåned med for meget sukker, fedt og måske især alkohol. Og så er det jo oplagt at hoppe med på trenden 'hvid januar', hvor det gælder om at holde sig fra flaskerne med procenter i hele årets første måned, skriver DR.dk.
Men ikke alle bakker op om en alkoholfri start på året. En af de største og mest kendte modstandere af 'hvid januar' – eller 'Dry January' på engelsk – er den franske stjernekok Alain Ducasse.
Han er så meget imod konceptet, at han i år har startet et tiltag, der skal få kunderne på hans 25 restauranter verden over til at drikke mere alkohol frem for mindre.
”Jeg kan godt lide at svømme mod strømmen,” siger han til nyhedsbureauet AFP ifølge The Guardian.
Derfor har han nu sat i værk, at priserne på ellers dyre kvalitetsvine fra Bordeaux og Bourgogne skal sænkes kraftigt og på den måde tilskynde kunderne til at drikke mere vin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025