Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Salget af fersk kød i Coop Danmarks forretninger falder år efter år. Fra 2018 til 2019 faldt salget 1,5 pct. målt i kroner, skriver FødevareWatch.dk.
Det er en udvikling, som Coop Danmark har oplevet siden 2015, hvor salget i alt er faldet med 6,5 pct. Op til 2015 var det ellers bare steget, fortæller Lars Aarup, analysechef i Coop Danmark.
"Det er en generel ændring af vores madvaner, som går i en lidt grønnere retning," siger han og tilføjer, at selvom 6,5 pct. måske ikke lyder af meget, så er der meget store volumener bag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025