Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Salget af fersk kød i Coop Danmarks forretninger falder år efter år. Fra 2018 til 2019 faldt salget 1,5 pct. målt i kroner, skriver FødevareWatch.dk.
Det er en udvikling, som Coop Danmark har oplevet siden 2015, hvor salget i alt er faldet med 6,5 pct. Op til 2015 var det ellers bare steget, fortæller Lars Aarup, analysechef i Coop Danmark.
"Det er en generel ændring af vores madvaner, som går i en lidt grønnere retning," siger han og tilføjer, at selvom 6,5 pct. måske ikke lyder af meget, så er der meget store volumener bag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025