Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Salget af fersk kød i Coop Danmarks forretninger falder år efter år. Fra 2018 til 2019 faldt salget 1,5 pct. målt i kroner, skriver FødevareWatch.dk.
Det er en udvikling, som Coop Danmark har oplevet siden 2015, hvor salget i alt er faldet med 6,5 pct. Op til 2015 var det ellers bare steget, fortæller Lars Aarup, analysechef i Coop Danmark.
"Det er en generel ændring af vores madvaner, som går i en lidt grønnere retning," siger han og tilføjer, at selvom 6,5 pct. måske ikke lyder af meget, så er der meget store volumener bag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025