Katia K. Østergaard er ikke kun administrerende direktør for hotel- og restaurationserhvervets branche- og arbejdsgiverforening. Hun er også en slags vicevært i ”Turismens Hus", skriver Standby.dk.

Bygningen på Vodroffsvej på Frederiksberg husede oprindeligt HORESTA – men tanken hos Katia K. Østergaard & Co. var også, at den skulle samle og rumme en række primære aktører i den danske rejse-og turismebranche. Så i dag har blandt andet Danmarks Rejsebureau Forening, Danhostel, Best Western, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or, Green Key og hotelklassifikationen adresse i den mondæne bygning tæt søerne.

Sidst i december rundede Katia K. Østergaard de 50 år – og det fejres torsdag eftermiddag i denne uge med reception klokken 15 til 17.30 på Copenhagen Marriott-hotellet.

Læs mere her.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

HORESTA: Michelin stjerner tiltrækker turister

Så skal det handle om mad, som smager så godt, at det bliver stjernebelønnet. I denne uge fik 25 danske restauranter i alt 33 Michelin stjerner, og dermed er de en del af den absolutte verdenselite, når det kommer til mad, fortæller DR P3.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne