Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den københavnske restaurant Bar Rye har fået massiv omtale, efter at ejerne har besluttet, at børn under 12 år ikke længere er velkomne i deres restaurant.
Ifølge HORESTA er restaurantens ejere i deres gode ret til selv at bestemme, hvem de ønsker at lukke ind i deres forretning, så længe de ikke kommer i konflikt med diskriminationslovgivningen. HORESTA oplever ikke, at det er en dille, der breder sig, og brancheorganisationen kender ikke til andre danske restauranter, som har indført samme forbud.
Livsstilsekspert Henrik Byager forstår godt, at nogle restauranter vælger at indføre et forbud mod de alleryngste restaurantgæster, og han mener, at det kommer, i takt med at vores spis ude-kultur har ændret sig, så den i dag i højere grad inkluderer vores børn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025