Efter 13 år er det endelig lykkedes Anne-Lise og Ib Jørgensen at finde en køber til deres livværk, Brobyværk Kro. Nu er der skrevet under på papirerne, og 15. februar er den snart 400 år gamle kro i hænderne på storgartneren Claus Feldborg, som vil fortsætte krodriften, skriver Fyens.dk.

Det er en glæde for Anne-Lise og Ib Jørgensen, der nu ser frem til at nyde deres otium efter et arbejdsomt liv på på kroen.

”Vi har nydt vores tid på kroen. Arbejdet har været en livsstil for os, men nu er vores tid på Brobyværk Kro også ved at være udløbet,” siger 71-årige Ib Jørgensen.

Kroen har været på hans families hænder siden 1907, da det var Ib Jørgensens bedstefar, der overtog forpagtningen og siden købte kroen af godset Brobygaard. Anne-Lise og Ib Jørgensen begyndte af arbejde for Ib Jørgensens forældre på kroen i 1972 og overtog den selv i 1987, hvor de straks udvidede med 14 nye værelser.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Historisk kro oversvømmet

Der er høj bølgegang på Svostrup Kro ved Silkeborg, der er plaget af den massive nedbør, der har ramt Danmark på det seneste, skriver B.T.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne