Gudhjem Bus har udvidet forretningen, så selskabet nu også skal køre taxa. Det er dog ikke en helt normal taxa. Den primære opgave er nemlig at køre lodser, men når den ikke kører dem, vil den køre taxa på Øst- og Nordbornholm. Og den kombination gør, at det kan betale sig i lavsæsonen, skriver TV2 Bornholm.

Flere bornholmske restauratører har længe savnet en bedre taxadækning af Nord- og Østbornholm. Derfor glæder de sig over den nye taxa hos HORESTA Bornholm.

”Vi ser jo på Øst- og Nordbornholm, at der er et stort behov. Vi har jo gæster, der bruger mindre på restauranter, fordi de ved, at de skal ud at køre. Og nogen fravælger det helt,” siger Benny Schou, formand for HORESTA Bornholm.

Har du fået læst?

Bornholm: Største antal overnatninger siden 90'erne

12,6 pct. flere overnatninger på Bornholm i 2019 i forhold til 2018 gør Bornholm til en af landets absolutte højdespringere blandt alle kommuner. Det oplyser Destination Bornholm med udgangspunkt i tal fra Danmarks Statistik og CRT, skriver TV2 Bornholm.

Cofoco-medejer køber sig ind i bornholmsk slagteri

Efter at selskabet bag det bornholmske slagteri Hallegaard i november blev begæret konkurs, har direktør Jørgen Christensen kæmpet for at finde en fremtid for slagteriet, skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne