Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokken Matt Orlandos restaurant havde haft åbent i et halvt år, da han besluttede sig for at starte forfra. Han manglede en dybere mening. Meningen fandt han i skraldet. Bogstavelig talt, for i dag findes der ikke længere skrald på Amass, hvor kaffegrums forvandles til friskost og æggehvider til soyasovs, skriver Politiken.
Siden han åbnede Amass i et 60 år gammelt værktøjsdepot for skibsarbejderne på B&W-værftet, havde han arbejdet døgnet rundt. Og det var gået fuldstændig, som Matt Orlando havde drømt om. I månedsvis op til åbningen havde medierne hypet den tidligere Noma-køkkenchefs nye restaurant. Journalister og gastronomer fra udlandet fløj ind for at se, hvad amerikaneren havde skabt i et københavnsk industriområde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025