Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan fremmer man bæredygtig og økonomisk vækst? Og hvordan griber man det an i turismen?
Det havde radioprogrammet ’Public Service’ på P1 lavet en debat om.
I panelet var HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen.
”Vi er rigtig godt på vej. Vi har haft fokus på bæredygtighed i en årrække, og det har skabt ideer, som bruges her i landet, og som vi kan eksportere til hele verden. Et godt eksempel er turismens miljømærke Green Key,” fortalte miljøchefen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025