Topchefen for Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye, og omkring 300 af de øverste ledere og specialister i hans organisation modtager fremover bonus på en måde, hvor bløde og grønne mål får større vægt. Det skriver Børsen.

Det skyldes ifølge bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen, at Københavns Lufthavn - som følge af sin rolle i dansk transport og infrastruktur og som led i sin nye strategi - bør arbejde aktivt for at gøre flyrejser mere bæredygtige og mindre klimabelastende.

"Hvis man tror på, at variabel aflønning eller bonusordninger påvirker den enkelte leders adfærd, så er dette her et logisk skridt. Vi er nødt til at vise, at der er andre måder at være en god chef på end blot at tjene penge," siger Lars Nørby Johansen.

Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center

Sjællands største tagintegrerede solcelleanlæg ser nu dagens lys på toppen af Bella Center i København. Når samtlige solceller er tilsluttet, har solcelleanlægget en kapacitet på 2,79 MW. Det betyder, at solcellerne kan producere grøn energi svarende til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Log ind