Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I denne uge fik 25 danske restauranter i alt 33 Michelin stjerner, og dermed er de en del af den absolutte verdenselite, når det kommer til mad, fortæller DR P3.
Men sådan et Michelin måltid koster mange penge, så hvorfor er dette så interessant?
Selvom Michelin mad er dyrt, så betyder det noget for Danmark, fordi det lokker masser af turister til, fortæller Katia Østergaard, direktør i HORESTA.
Tal fra HORESTA viser, at 40 procent af serveringerne på de københavnske Michelin-restauranter er til udenlandske gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025