Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En thai-restaurant blev drevet så groft uforsvarligt frem til konkursen i efteråret, at selskabets sidste ejer og direktør bør idømmes konkurskarantæne, så han i en tre-årig periode ikke må drive eller eje virksomheder, der risikerer at efterlade kreditorer med ubetalte regninger. Sådan lyder vurderingen i en ny redegørelse fra advokatfirmaet LIND, der er udpeget som kurator for konkursboet, skriver Fyens.dk.

Mens selskabet nåede at oparbejde en gæld på over 800.000 kroner i løbet af de få måneder, som restauranten var åben, har kurator således ikke fundet nogen som helst værdier i boet. Selskabet har ifølge kuratoren oplyst, at der forud for konkursen blev solgt inventar for omkring 350.000 kroner og at pengene efterfølgende blev brugt til at betale nogle af kreditorerne.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind