Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ejeren af luksusresortkæden Soneva, Sonu Shivdasani, var så begejstret for kokken Carsten Kyster, at han i 2018 hyrede danskeren til at bygge en ny restaurant på resortet Soneva Fushi i Maldiverne, skriver EB.dk.
Sonu Shivdasani faldt for, at Carsten Kyster ville meget mere end bare at bespise gæsterne.
”Da jeg besøger øen første gang, bliver jeg meget begejstret og inspireret af haven. De er 40 procent selvforsynende med økologisk grønt. Jeg ville lave en sansehave med en restaurant midt i. Der sker ret meget, når man involverer folk i køkkenet, så får man en social event - en oplevelse,” fortæller den 53-årige dansker.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025