Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ejeren af luksusresortkæden Soneva, Sonu Shivdasani, var så begejstret for kokken Carsten Kyster, at han i 2018 hyrede danskeren til at bygge en ny restaurant på resortet Soneva Fushi i Maldiverne, skriver EB.dk.
Sonu Shivdasani faldt for, at Carsten Kyster ville meget mere end bare at bespise gæsterne.
”Da jeg besøger øen første gang, bliver jeg meget begejstret og inspireret af haven. De er 40 procent selvforsynende med økologisk grønt. Jeg ville lave en sansehave med en restaurant midt i. Der sker ret meget, når man involverer folk i køkkenet, så får man en social event - en oplevelse,” fortæller den 53-årige dansker.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025