Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske Bocuse d’Or-kok Ronni Mortensen skal i køkkenet den første af to dage ved Bocuse d’Or Europe i maj. Præmieoverrækkelsen er dagen efter d. 29. kl. 17.15.
Han udtaler:
"Det ser helt fornuftigt ud, og det er bedre end at gå på som de første på dag ét, hvor dommerne ikke har et sammenligningsgrundlag."
"Status er lige nu, at vi er i skarp træning med forberedelserne af retten med vagtler, indtil vi får at vide, hvilke råvarer, der skal bruges til tallerkenretten. Derudover arbejder vi med designet af fadet, sølv til fadet, specialdesignede forme til tilberedningerne og med at få køkkenet til at spille både funktionelt og visuelt, så vi bliver helt klar til konkurrencen."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025