Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske Bocuse d’Or-kok Ronni Mortensen skal i køkkenet den første af to dage ved Bocuse d’Or Europe i maj. Præmieoverrækkelsen er dagen efter d. 29. kl. 17.15.
Han udtaler:
"Det ser helt fornuftigt ud, og det er bedre end at gå på som de første på dag ét, hvor dommerne ikke har et sammenligningsgrundlag."
"Status er lige nu, at vi er i skarp træning med forberedelserne af retten med vagtler, indtil vi får at vide, hvilke råvarer, der skal bruges til tallerkenretten. Derudover arbejder vi med designet af fadet, sølv til fadet, specialdesignede forme til tilberedningerne og med at få køkkenet til at spille både funktionelt og visuelt, så vi bliver helt klar til konkurrencen."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025