Man siger, at nød lærer nøgen kvinde at spinde. Nu kan man også sige, at kriser lærer både kroejere og hoteldirektører at slå krumspring. En af dem er Tanja Hollerup, der 1. marts overtog forpagtningen af Hundested Kro, hvor hun fungerer som direktør. Den 45-årige kvinde kender kroen helt tilbage fra barnsben, hvor hun som 13-årig arbejdede der som opvasker. Siden blev hun folkeskolelærer, men valgte så at skifte karriere og kastede sig ud i hotel- og krobranchen med start fra 1. marts, skriver TV2 Lorry.

Som andre virksomhedsejere har hun fået andel i de forskellige støtteordninger. Lønkompensation og tilskud til faste udgifter. Men samtidig er der brug for en hel del fantasi for at holde bare en smule gang i forretningen.

”Vi indgik aftaler med kommunerne om, at kvinder i krise kunne bo her. Vi har en hjemløs mand boende, som også spiser her. Og hvis folk har brug for midlertidige boliger, så kan de også bo her. Vi har for eksempel haft et par boende, som mistede deres hjem og manglede tag over hovedet,” fortæller hun.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne