Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Bones serverede sidste år mere spareribs, salat og softice end nogensinde før. Både omsætningen og bruttofortjenesten nåede rekordhøjt niveau, og overskuddet blev mere end fordoblet, viser et spritnyt regnskab ifølge FødevareWatch.dk.
Alligevel er der ikke megen glæde at spore hos direktør og medejer, Jan Vinther Laursen, der for tiden er nødsaget til at holde sine 25 restauranter i Danmark og Grønland lukket.
"Vi havde et fornuftigt 2019, som vi var godt tilfredse med. Men det ændrer ikke på, at det hele er smadret på fire uger. Vi er blevet sendt mere end et år tilbage. Det er fuldstændigt grotesk," siger direktøren.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025