Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er stille på Restaurant Memu i Vejle, hvor lange ventelister og madglade danskere er blevet erstattet af en tom og aflåst restaurant. Sådan har det været, siden regeringen den 18. marts lukkede landets spisesteder for at forhindre coronavirus i at sprede sig, skriver DR.dk.
Eneste livstegn finder man i bistroen, hvor aftenens takeaway skal forberedes. Et nyt tiltag under coronakrisen, der skal sikre, at Memu ikke lider samme skæbne som koncernen Kadeau, der står bag to Michelin-restauranter af samme navn, som i går blev begæret konkurs.
HORESTA har bedt om genopretningshjælp ud over regeringens hjælpepakker.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025