Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er stille på Restaurant Memu i Vejle, hvor lange ventelister og madglade danskere er blevet erstattet af en tom og aflåst restaurant. Sådan har det været, siden regeringen den 18. marts lukkede landets spisesteder for at forhindre coronavirus i at sprede sig, skriver DR.dk.
Eneste livstegn finder man i bistroen, hvor aftenens takeaway skal forberedes. Et nyt tiltag under coronakrisen, der skal sikre, at Memu ikke lider samme skæbne som koncernen Kadeau, der står bag to Michelin-restauranter af samme navn, som i går blev begæret konkurs.
HORESTA har bedt om genopretningshjælp ud over regeringens hjælpepakker.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025