Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi kommer ikke uden om, at der er tonsvis af bullshit, og jeg bliver rigtig irriteret, når jeg ser nogle gøre meget lidt og får det til at lyde af en hel masse. Sådan lyder det fra kok og restaurantejer Adam Aamann om bæredygtighedsdebatten til FødevareWatch.dk.
Når Adam Aamann tænker bæredygtighed, falder økologi ind som en underkategori, selv om han forklarer, at man godt kan være 100 pct. økologisk og ikke særlig bæredygtig på samme tid. Men han forsøger at indramme begge dele i forretningerne.
Han drømmer i virkeligheden om, at der ville komme et bæredygtighedsmærke. Han glæder sig over den bæredygtige bølge, der bruser ind over bl.a. restaurantbranchen, men tilføjer, at der også er nogle, som er gode til at få små tiltag til at lyde meget betydningsfulde med henvisning til begrebet greenwashing.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025